3D printen op vraag 

 

Wij maken gebruik van 2 procedures voor het printen van onderdelen namelijk FDM en SLA/DLP techniek. 

FDM oftewel Fused Deposition Modelling of het toevoegen van materiaal en SLA/DLP oftewel stereolithografie (UV)/digital light processing ( Laser) het verharden van resin door middel van UV of laser. 

 

 

FDM printer 

SLA/DLP printer

Door het toevoegen van minuscule laagjes ( tussen de 0.4 en 0.02mm) gaan we een driedimensionaal object opbouwen tot de gewenste vorm is bereikt. 

Naargelang de details en gebruik maken we een keuze tussen FDM techniek ( tot 0.05mm laagdikte) of SLA/DLP techniek (0.1 tot 0.02mm laagdikte).

 

Van ontwerp tot eindproduct 

Wij begeleiden u en denken mee om een perfect eindresultaat te bekomen. Wij realiseren uw ideeën tegen een competitieve prijs . Daar 3D print-it een klein bedrijf is concentreren wij ons op hoge kwaliteit en oog voor detail. Wij maken 3D geprinte prototypes voor industrie, autosector, architectuur, medische sector, juwelen, artistieke wereld ,....

Productie van kleine en grote oplages

Afhankelijk van de grote en de complexiteit van het stuk zijn we concurrentieel ten opzichte van spuitgieten. Dit daar u niet gebonden bent aan een matrijsontwerp en het stuk in elke fase aanpasbaar is 

Wenst u iets te laten printen ? 

Wij printen zowel voor particuliere klanten als voor zakelijke klanten  in oplages van 1 stuk tot grote oplages . 

Naargelang de grote van het project ( afmetingen te printen stuk en aantal stuks ) kunnen we opleveren ten snelste binnen 24u na goedkeuring . 

Voor prijsofferte stuur ons even een mailtje met in bijlage het te printen bestand en binnen de 2u krijgt u een offerte terug met de oplevertermijn .