Voorwaarden deelname gratis printer

Hoe kan je deelnemen aan de actie "gratis 3D printer op school".

1. Het dient te gaan om de eerste 3D printer die er op de school wordt geïnstalleerd.

    Heb je al 3D printers op school , niet getreurd voor deze scholen doen we speciale acties waarbij zij kortingen           kunnen krijgen tot 40% bij aankoop van nieuwe 3D printers en materialen.

2. De desbetreffende school voorziet ons van een gemotiveerd schrijven waarom zij in aanmerking zouden komen voor het ontvangen van een gratis 3D printer. Deze motivatie brief wordt bekeken door onze mensen en uit al de inzendingen wordt door een onschuldige kinderhand de scholen geselecteerd die een gratis 3D printer verkrijgen. 

3. Kosten: de printer en printsoftware wordt volledig gratis geleverd , wel wordt er een vergoeding gevraagd voor het opleiden van de leraars die met deze printer aan de slag gaan. dit komt op 300euro ex BTW voor opleiding van 3 a 4u omtrent werking, softwaregebruik en tekensoftware .

4. Onderhoud : 3D print-it onderhoud gratis deze printers 1x per jaar en voorziet dan tevens vervanging van heatcartridge ,thermistor en nozzle. Dit wordt door ons in een contractje gegoten getekend door beide partijen. De printers dienen door de school zelf binnengebracht worden na afspraak. indien wij de ophaling dienen te voorzien worden er kosten aangerekend in de vorm van een kilometervergoeding startende vanuit ons bedrijf tot ophaaladres en terug, idem voor het retourneren van de 3D printers. Dit geld ook voor nazicht/herstelling van andere accessoires zoals lasergraveerders, beveiligings kasten en alle andere accessoires. 

5. Om te blijven genieten van de 3D printer vragen we om enkel materiaal voor het printen te gebruiken door ons geleverd. Gebruik van materialen niet geleverd door ons vervalt garantie en recht van onderhoud plus kunnen wij u wegens contractbreuk een factuur toezenden voor de kosten van de 3D printer 

6. De scholen die geselecteerd worden vragen we om bij overhandiging van de gratis 3D printer om dit bekend te maken via website, FB, lokale krant , enz...