3D print-it B.V. is uw expert in 3D-printing.

Het gamma van 3D print-it omvat verschillende 3D-printers. Deze printers worden ook wel desktop printers genoemd, omdat ze als het ware passen op een bureaumeubel. 3d print-it levert desktop printers van de merken BCN3D, Creality, Snapmaker ,Bambu lab, Ankermade, Raise3D,Anycubic,.....

Daarnaast verkoopt 3D print-it industrial 3D-printers. Zij worden ingezet voor het printen van prototypes, maar kunnen ook kleinere reeksen produceren.In dit segment voert 3D print-it  BCN3D, BigRep,Raise3D, intamsys,BCN3D, Creatbot, Flashforge,....

Dit ruim aanbod aan verschillende printers met bijhorend materiaal, de diverse soorten resins en filamenten gaande van PLA tot industriele filamenten zoals PEEK, NYLON,etc is uniek en geeft de klant de mogelijkheid de juiste toepassing of oplossing voor zijn uitdaging/project te kiezen.

Tevens verdelen wij enkel filamenten geproduceerd in Europa van de merken Filalab, AZURE, BASF, bambulab , Maertz,...

3d print-it beperkt zich niet tot het louter verkopen van 3D-printers. Goed advies, een deskundige installatie, de nodige opleiding en een eigen hersteldienst zijn eveneens belangrijke aspecten bij de aankoop van een printer.

Bij 3D print-it mag de klant daarenboven rekenen op een uitstekende dienst-na-verkoop en een eigen print service, die een handje toesteekt als dat nodig is.