3D print-it heeft zijn eigen hersteldienst / upgradedienst /onderhoudsdienst voor 3D printers en dit voor diverse merken.

Wij werken enkel met gerelateerde merkvervangstukken en niet met goedkope Chinese vervangstukken!

 

Herstellingen

Voor wij starten met een herstelling geven wij u een exacte prijs van de verwachte herstelling . Wij gebruiken altijd zoveel mogelijk originele herstelstukken van het merk zelf, tenzij het om eigenbouw of reeds upgedate printers gaat gaan we altijd de stukken vervangen door A kwaliteit wisselstukken.

 

 

Upgrade

U kan bij ons ook altijd terecht voor het upgraden van uw 3D printer met bv CRtouch, smoothers, mosfets, nieuwe moederborden,full metal hotends,  enz

De upgrades die we installeren zijn steeds met kwalitatieve originele stukken en indien mogelijk met merkgebonden stukken van het 3D printermerk.

Onderhoudscontracten

Voor professionele klanten bieden we diverse onderhoudscontracten aan voor het onderhoud van hun printers. 

Deze onderhoudscontracten gaan van klein onderhoud tot het vervangen van slijtagegevoelige materialen volgens voorschrift van fabrikant. 

Voor prijzen kan u ons altijd mailen met het type en merk van 3D printer en dan bezorgen wij u de diverse mogelijkheden van onderhoud  gespecifieerd volgens uw 3D printer