• wij zijn gesloten van 3 tot en met 10 april
  • online orders worden gedurende deze periode wel verwerkt

Heeft uw school al een 3D-printer?

Reeds bij vele basisscholen wordt in 2020 structureel wetenschap en technologie opgenomen door middel van de STEM activiteiten. Zo wordt gestimuleerd dat kinderen de digitale wereld leren kennen. Innovatie is immers de toekomst. Toch heerst er nog steeds krapte op de technische arbeidsmarkt. Het wordt dus hoog tijd dat techniek weer aantrekkelijk wordt en dat begint in het onderwijs.

 Meer en meer scholen werken met 3D-printers, zowel in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs. 3D-printers krijgen een steeds belangrijkere rol in ons leven . Des te eerder leerlingen met deze techniek in aanraking komen, des te meer vaardigheden ze opdoen .  

Welke voordelen biedt een 3D-printer in het onderwijs ?

  • Beter de techniek begrijpen
  • Ruimtelijk inzicht vergroten
  • Stimuleren van de creativiteit
  • Bekend raken met complexe software
  • Nadenken over productontwikkeling
  • Samenwerking stimuleren
  • enz

U bent overtuigd en/of geïnteresseerd! Hoe kan 3D print-it u hierbij helpen!

In het basisonderwijs draait het vooral om het kennismaken met de techniek en ontdekken hoe alles werkt. In het voortgezet onderwijs wordt een printer gebruikt ter ondersteuning van de technische vakken. Wij bij 3D print-it kunnen u helpen met het selecteren van de juiste 3D printer naargelang de lesbehoeften. Niet enkel in de keuze van printer kunnen wij u ondersteunen maar ook verder naar materialen , ondersteuning van het lesgevend personeel ( workshops , updates ivm met nieuwigheden in de 3D printwereld), onderhoud en herstellingen, enz...

 

Schoolacties

 

Vanaf schooljaar 2021-2022 starte 3D print it met een nieuw project naar scholen toe en voorzien wij ieder jaar een aantal printers  welke wij gratis * aanbieden aan deelnemende scholen .

Ben je als school geïnteresseerd en wil je deelnemen om kans te maken om op je school een gratis 3D printer te hebben stuur ons dan een mailtje via het infoformulier en wij sturen je alles toe hoe je in aanmerking kan komen voor een gratis 3D printer . 

Vraag ook onze speciale prijzen voor 3D printers en materialen voor scholen .

 

* Druk op gratis om de voorwaarden in te zien 

** Deelnemende scholen genieten ook van onze filamentacties en studentkortingen op 3D printers !!!!