HALLOWEEN 3D-AFDRUKKEN: TOP 10 HALLOWEEN STL-BESTANDEN

Gepubliceerd op 20 oktober 2023 om 09:23

Het griezelseizoen is terug! Halloween is altijd een tijd van het jaar waar lang naar wordt uitgekeken, waarin kinderen en volwassenen zich verkleden, vrienden bang maken en zich vermaken met angstaanjagende verhalen en films. Bovendien is Halloween een leuke tijd voor iedereen die betrokken is bij 3D-printen. Het is een geweldige kans om te creëren!

Om ervoor te zorgen dat je niet zonder ideeën komt te zitten, hebben we de top 10 Halloween 3D-prints opgesteld die je zelf thuis kunt afdrukken. Van potloodhouders en spinnentransformatoren tot schedellampen en enge beren! We nodigen je uit om de blog te lezen en je favoriete 3D-model te vinden om af te drukken voor het komende Halloween.

Top 10 Halloween 3D-afdrukken

De schrikbeer

Deze Scare Bear is de perfecte Halloween-snoepdispenser! Print het model uit en stop het snoepje in zijn buik. Hierdoor lijkt het alsof het snoepje uit zijn buik komt. Je kunt het model ook in elke gewenste kleur verven! Hoe schattig is dat?

Dit model is gemaakt door Sculpt3D en is beschikbaar op Cults 3D voor € 1,28.

Spinnenweblantaarn

Als je een Halloween-fan bent, weet je dat Halloween-versieringen een must zijn! Een van de coolste decoraties zijn lichten in verschillende griezelige pompoenen of frames die griezelige schaduwen maken. Deze lamp creëert fascinerende spinnenwebschaduwen als je er een kaars in steekt.

 

Je kunt het model vinden op Thingiverse . Het is gemaakt door Laptop-guy en het is gratis.

Het bereiken van muurhanden

Klaar voor een griezelig wanddecor? Deze handen zijn gemaakt om aan de muur te bevestigen en hebben uitsparingen aan de onderkant, zodat je ze gemakkelijk aan de muur kunt plaatsen. In dit bestand krijg je vier verschillende handen die je naar eigen wens kunt indelen.

 

Het model is gemaakt door Forge en is gratis beschikbaar op Thingiverse.

Drijvende kots-emoji-potloodhouder

Halloween draait helemaal om griezelig plezier, maar wat dacht je ervan om er wat kots aan toe te voegen? Deze drijvende kots-emoji-potloodhouder is de perfecte combinatie van schattig en raar! Bovenaan zijn er ruimtes voor je potloden en het beste deel? Het staat op zijn eigen kots.

 

Je kunt het model vinden op Cults3D , gemaakt door 3DGeex en geprijsd op 2 €.

Oogie Boogie snoepschaal of kaarshouder

Pas op, anders zal de Oogie Bogie Halloween overnemen! Het Oggie Boogie-model zal er geweldig uitzien als decoratie, als snoepbakje of zelfs als basis voor een LED-kaars.

Het model is gemaakt door 3domsculpts en is beschikbaar op Thangs voor leden. 

Transformerende pompoenspin

Bekijk dit geweldige 3D-model dat kan transformeren van een pompoen in een spin. Voor alle Transformers-fans: dit is de perfecte Halloween 3D-print. Pompoenspinnen, transformeer en rol uit!

Je kunt het model gratis vinden op Thingiverse , gemaakt door Megawillbot.

Halloween-koekjesuitsteker

Iedereen weet dat cookies altijd een goed idee zijn, ongeacht de gebeurtenis. En wat nog beter is: je kunt voor elke gelegenheid aangepaste koekjes maken! Probeer deze Pumpkin- en Ghost- ontwerpen voor je volgende koekjesbatch. Omdat dit model in contact komt met voedsel, adviseren wij het gebruik van voedselveilige materialen zoals PETG .

 

De modellen zijn gemaakt door Creative-Process en zijn gratis beschikbaar op Thingiverse. 

Pompoen theelichtjes

Creëer een gezellige Halloween-sfeer in huis met deze 4-delige set pompoentheelichtjes . Elke pompoen heeft zijn eigen uitdrukking, waardoor een schattige en griezelige collectie ontstaat. Als u van plan bent om met regulier PLA of PETG af te drukken, raden wij voor uw veiligheid aan om LED-lampen te gebruiken in plaats van kaarsen. 

De modellen vind je gratis op Printables , ontworpen door Martin.

Halloween vleermuiskam

Deze is voor degenen die van haaraccessoires houden. Het is een prachtige kam in de vorm van een vleermuis die je in je haar kunt plaatsen. Dit model is super eenvoudig te printen en je kunt er achteraf eenvoudig een paar googly eyes aan bevestigen om de look compleet te maken.

Het model is gemaakt door Helgy en is gratis beschikbaar op Thingiverse .

Rekbare, verende geesten

BoOOOOoooo! Deze rekbare geesten zijn het perfecte speelgoed voor Halloween! Door hun slimme ontwerp zullen ze strekken en buigen. Je kunt ze in drie verschillende formaten afdrukken, zodat je een hele spookfamilie kunt maken. 

 

Het model vind je gratis op Printables , ontworpen door 3DPmom.

Je hebt alle 10 Halloween 3D-prints bekeken die we hebben voorbereid. We hopen dat ze je creativiteit hebben aangewakkerd voor een aantal griezelige 3D-prints! Voel je vrij om ons te taggen op sociale media en jouw geweldige prints met ons te delen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.