Creality 3D Ender 3 V3 KE 3D printer

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 om 08:53

De Creality 3D Ender 3 V3 KE is één van de nieuwe printers van Creality. De printer heeft een compact design en is eenvoudig in elkaar te zetten. Hoewel deze weinig weegt, heeft het dezelfde functionaliteiten als andere printers. Hierdoor heeft u meer vrijheid om creatief aan de slag te gaan.

Snel grotere prints maken
Deze printer heeft een Sprite Direct Drive extruder en kan supersnel printen. Met een maximale printsnelheid van 500 mm/s print u een Benchy in maar liefst 15 minuten en 8 seconden. Het bouwvolume van 220 x 220 x 240 geeft u genoeg ruimte om grotere prints te maken.

Touchscreen bediening
De Ender 3 V3 KE heeft een touchscreen met intuïtieve UI. Een slimme zelftest maakt het mogelijk om met één druk op de knop de z-offset, auto leveling en meer te regelen. Tevens heeft u een real time voorbeeld van het model dat u aan het printen bent en levendige motion graphics die de afdruk parameters laten zien.

Slimme algoritmes
Het slimme Creality besturingssysteem maakt gebruik van algoritmes die zorgen voor een betere kwaliteit van uw print. Zo kunt u gebruik maken van de ‘Input shaping’ optie, die het vibreren van de printer vermindert. Daarbij heeft u de optie om gebruik te maken van de ‘motion advance’ optie, waarmee de toevoer van filament wordt geoptimaliseerd. Dit zorg voor minder ghosting en bobbels.

Filamenten op hogere temperaturen
Deze printer heeft een hotend met een 60W keramische heater die filamenten volledig kan laten smelten voor het printen op hoge snelheid. Deze komt met een koperen nozzle, waardoor u op 300 °C kunt printen. Dit opent een wereld aan filamenten waarmee u kunt printen, zoals PLA, PETG, ABS en TPU.

Printen op afstand
Bestuur en controleer de voortgang van uw print waar ook bent door LAN en Cloud printing. Via een wifinetwerk en uw PC (Creality Print) of uw smartphone (Creality Cloud APP, beschikbaar voor Apple en Android) kunt u uw volledige 3D-printer besturen. Wanneer u meerdere printers bezit, kunt u deze allemaal tegelijkertijd online aansturen.

Overige functionaliteiten
De x-as met lineaire rails zorgen voor soepele bewegingen en betere precisie. De koelingsventilatoren aan twee kanten zorgen voor een supersnelle koeling. Hierdoor zullen de zojuist geprinte delen snel afkoelen, wat zorgt voor een strakke print.

leverbaar vanaf 6/11 preorder nu 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.