Creality onthult Ender-3 V3 KE

Gepubliceerd op 5 december 2023 om 08:54

Slim, snel en veelzijdig: de Ender-3 V3 KE biedt een nieuwe toegangspoort tot 3D-printen voor alle ervaringsniveaus. (Gesponsorde inhoud)

Creality, een gerenommeerd leider in de 3D-printindustrie, heeft de nieuwste toevoeging aan zijn gerenommeerde Ender-3-serie aangekondigd, de Ender-3 V3 KE . Deze nieuwe release bouwt voort op de erfenis van de Ender-3-serie en wordt geleverd met uitgebreide upgrades en verbeteringen gericht op gebruiksgemak en intelligentie, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel beginners als hobbyisten.

Een klassieke 3D-printerserie geëvolueerd
De Ender-3-serie van Creality is een populair product op de 3D-printmarkt en beschikt over de grootste gebruikersbasis van alle 3D-printerseries. Het bedrijf, dat er trots op is zeer alert te zijn op feedback van gebruikers, heeft deze iconische serie naar een hoger niveau getild door deze te voorzien van slimme functies die de 3D-printervaring vereenvoudigen, zowel voor nieuwkomers als voor liefhebbers.

Creality Ender-3 V3 KE is slimmer dan ooit
De Ender-3 V3 KE wil een goed voorbeeld worden van hoe betaalbare, doe-het-zelf 3D-printers nog slimmer kunnen worden dan we ons eerder konden voorstellen. De kern is de introductie van Creality OS, een slim besturingssysteem waarin gebruiksgemak en automatisering centraal staan. Met intelligente zelfcontroles met één druk op de knop en automatische bednivellering elimineert het de rompslomp van traditionele printinstellingen.

Bovendien integreert de printer naadloos met Creality Print en de Creality Cloud-app, waardoor afdrukken en monitoring op afstand mogelijk is, wat een nieuwe dimensie van gemak toevoegt. De gloednieuwe gebruikersinterface (gebruikersinterface) van de printer verbetert de bruikbaarheid met algemene navigatieknoppen, realtime modelvoorbeelden en dynamische displays die een intuïtieve en levendige gebruikerservaring bieden. Er worden slimme algoritmen geïntroduceerd voor invoervorming en stroomoptimalisatie om rimpelingen en uitstulpingen in de hoeken te elimineren, wat uitzonderlijke modeldetails oplevert.

 

Snel en nauwkeurig

De Ender-3 V3 KE zit niet alleen boordevol slimme functies, hij is ook ontworpen voor snelle en nauwkeurige productie. Het beschikt over een topprintsnelheid van 500 mm/s en een acceleratie van 5000 mm/s², waardoor de efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd. Een 3D Benchy kan bijvoorbeeld in slechts 15 minuten en 8 seconden worden geprint zonder dat dit ten koste gaat van de printkwaliteit.

De X-as maakt gebruik van lineaire precisiekogelgeleiders en de Y-as met dubbele lineaire assen zorgen ervoor dat elke beweging nauwkeurig, stabiel en wrijvingsloos is, waarbij hoogwaardig lagerstaal de slijtvastheid en een lange levensduur ondersteunt. Een verbeterde hot-end met een keramisch verwarmingselement van 60 W en een mondstuk van koper-titaniumlegering zorgt voor een soepele doorstroming en hoge compatibiliteit voor materialen. Met dubbele koelventilatoren aan elke kant van de printkop zijn gelijkmatige koeling en snelle modelvorming verzekerd, wat resulteert in een aanzienlijk verbeterde printkwaliteit.

Compact en zeer veelzijdig

De Ender-3 V3 KE biedt een perfecte balans tussen compactheid en veelzijdigheid. Hoewel hij minder ruimte in beslag neemt en minder weegt dan eerdere Ender-printers, beschikt hij nog steeds over rijke functies, waardoor creatieve ambities volledig tot hun recht komen. Terwijl hij sneller en beter print met Creality Hyper PLA, dat een soepele invoer en snelle koeling biedt, is de printer compatibel met een breed scala aan filamenten, waaronder PLA, PETG, ABS, TPU (95A) en ASA, waardoor gebruikers een verscheidenheid aan filamenten kunnen printen. van dagelijkse artikelen, prototypes, onderdelen of eindproducten. Met drie handige manieren om te printen – via een USB-stick, gegevensveilig LAN-printen met WiFi en cloudprinten met WiFi – is het aan de slag gaan met de Ender-3 V3 KE een eenvoudige aangelegenheid.

Optionele accessoires voor verbeterde functionaliteit

Gebruikers kunnen hun 3D-printervaring naar een hoger niveau tillen met een reeks optionele add-ons voor de Ender-3 V3 KE. Deze omvatten een AI-laserradar, AI-camera, trillingscompensatiesensorkit en Creality Hyper PLA, waardoor de printer nog veelzijdiger wordt. De optionele AI-camera ondersteunt foutdetectie, realtime monitoring en time-lapse-filming, terwijl de trillingscompensatiesensor de voorinstellingen voor invoervormgeving nauwkeurig test en automatisch aanpast. Andere opvallende details die gebruikers zeker zullen waarderen zijn OTA-firmware-updates, printwaarschuwingen op telefoon/pc, gratis modellen op Creality Cloud en slicing-presets in Creality Print.

Prijs en beschikbaarheid

De Ender-3 V3 KE zal de 3D-printervaring voor beginnende en gemiddelde gebruikers veranderen, waardoor het hele proces toegankelijker, intelligenter en krachtiger wordt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.